Companie

Amancio Intercom ofera solutii profesionale de ElectricitateDesignIluminat

Amancio Intercom este infiintata in 2018 si reprezinta o companie de distributie pentru echipamente și materiale electrice, pentru segmentul industrial si cel civil si produse de design, personalizate.

MISIUNEA NOASTRA

Dezvoltarea unor parteneriate solide, bazate pe incredere si profesionalism si stabilirea de solutii win-win.

OBIECTIVE

Satisfactia nevoilor clientilor prin oferirea unui raport calitate-pret al produselor.

DE CE NOI?

Suntem o echipa tanara, plina de energie ce se pliaza pe cerintele tuturor clientilor. Oferim solutii pentru orice buget si suntem intotdeauna punctuali cu livrarile.

Cine suntem

Amancio Intercom este infiintata in 2018 si reprezinta o companie de distributie pentru echipamente și materiale electrice, atat pentru segmentul industrial, cat si pentru cel civil. Asa cu o spune si deviza “Construim impreuna”, firma a luat nastere din dorinta de a ajuta si a face lucrurile in cel mai profesionist mod posibil.

Cu o experiență vasta in domeniu, compania și-a castigat eticheta de firma de incredere, prin diversitatea produselor comercializate, a stocurilor permanente, prin politicile de prețuri competitive, dar mai ales prin profesionalismul echipei si rapiditatea livrarilor.

Venim in sprijinul dumneavoastra cu solutii complete in ceea ce priveste partea electrica a diverselor proiecte: incepand cu trasee de cablu, cabluri electrice, tablouri si sigurante, prize si intrerupatoare, pana la corpuri si surse de iluminat.