Iluminatul smart

Iluminatul smart

Vrem, nu vrem, trebuie sa recunoastem ca suntem in era tehnologiei: am debutat usor-usor cu smart TV-urile, telefoanele, ceasurile si am ajuns in cele din urma sa implementam un intreg kit pentru o casa inteligenta. Gasiti mai jos un scurt video in care va prezentam functionalitatea becurilor smart de la Phillips, pentru un iluminat intelligent, direct de pe dispozitivul dvs (fie el Android sau IPhone).

Modelul folosit de noi se numeste Phillips White and Color Ambiance care e disponibil in toate versiunile de temperatura si culoare, dar mai exista si variantele Hue White ori White Ambiance.

Ganditi-va de cate ori v-ati urcat in pat si ati uitat sa stingeti lumina, urmand ca mai apoi sa negociati cu partenerul care coboara din pat sa dea stingerea. Cu becul smart, aveti telecomanda succesului, controlul facandu-se direct de pe telefonul dvs mobil, singurul must fiind sa aveti instalata pe telefon aplicatia Phillips HUE Bluetooth (se downloadeaza foarte usor din Google Play) si Bluetooth-ul pornit (fiindca prin BT va si functiona).

Share this post